PRO-SYSTEEM

Gigaset N510 IP PRO

Perfect voor drukke kleine kantoren

Betrouwbaar en klaar voor groei

Een krachtig communicatiebasisstation voor de behoeften van een productief klein kantoor.

De Gigaset N510 ondersteunt tot 6 SIP-accounts, 6 handsets en 4 gelijktijdige gesprekken, en beschikt over een uitgebreide set functies voor zakelijke communicatie.

Groter draadloos bereik

Samen met tot 6 optionele DECT-repeaters vergroot het N510-basisstation de draadloze dekking en flexibiliteit vanuw kantoor

Complete compatibiliteit

Compatibel met bijna alle standaard IP-telefoonnetwerken, met functie voor beheer op afstand.

Gigaset N510 IP PRO

Groter draadloos bereik

Samen met tot 6 optionele DECT-repeaters vergroothet N510-basisstation de draadloze dekking en flexibiliteit vanuw kantoor

Uitgebreide functies

Biedt extra ingebouwde communicatiefuncties, zoals conferentiegesprekken, een wachtstand en het doorschakelen van oproepen

Hoogwaardig HD-audio

Singlecell systemen van Gigaset pro ondersteunen onze geavanceerde HDSPTM-audiotechnologie HD-audio en HD-spraaktechnologie voor kraakhelder geluid.

DECT Repeater

Vergroot het bereik van uw DECT-netwerk

Eenvoudig in te stellen

Voor grote bedrijfsterreinen of kantoren met meerdere verdiepingen is er de Gigaset DECT Repeater. Daarmee vergroot u uw dekkingsgebied snel, zonder in te boeten aan geluidskwaliteit of functies.

Uitbreidbaar

Voeg tot 6 extra DECT Repeaters toe aan één N510 of DX800A-basiseenheid en verbeter het bereik van uw communicatienetwerk.

Uitgebreid bereik

Flexibele implementatieopties voor uitgebreide dekking van 50 tot 300 meter, afhankelijk van het gebruik binnen en buiten

Naadloze bediening

Gebruik de Repeater om interne en externe gesprekken te voeren, met volledige toegang tot de uitgebreide functionaliteit van uw telefoonservice,, zoals voicemail, intercom en tekstmeldingen

Gigaset N720 IP PRO

Schaalbaar

Elk Gigaset N720IP-systeem ondersteunt tot 100 DECT-handsets en 30 parallelle gesprekken. Bovendien kunnen er eenvoudig tot 30 basisstations op worden aangesloten, voor een uitgebreide dekking en een groter aantal gebruikers. Dat maakt het systeem perfect voor groeiende organisaties of grote locaties.

De N720IP ondersteunt ook zowel lokale als cloudgebaseerde PBX’en, voor flexibele communicatie in groeiende ondernemingen (koppeling naar wiki). De N720IP is het ultieme systeem voor ondersteuning van uw Gigaset pro-handsets in uw hele kantoor.

Bewegingsvrijheid

De N720IP werkt met alle Gigaset pro-handsets en maakt het voor medewerkers in kantoren of grote buitenterreinen mogelijk om rond te lopen en gesprekken over te zetten vanaf elke handset naar de gewenste locatie.

Eenvoudig uit te breiden

Ongecompliceerde uitbreiding door eenvoudigweg het aantal basisstations met maximaal 30 uit te breiden zonder extra licenties. Elk basisstation ondersteunt maximaal 100 gebruikers en 30 parallelle gesprekken.

Hoogwaardig HD-audio

Multicell systemen van Gigaset pro ondersteunen onze geavanceerde HDSPTM -audio technologie HD-audio en HD spraak technologie voor kraakhelder geluid.

Bewegingsvrijheid

De N720IP werkt met alle Gigaset pro-handsets en maakt het voor medewerkers in kantoren of grote buitenterreinen mogelijk om rond te lopen en gesprekken over te zetten vanaf elke handset naar de gewenste locatie.

    Website leasen vanaf €45 per maand
    Bestel nu online