Tesla box router

Dual redundant wan/vpn router

Tesla-boxrouter (s)


Tesla box is een dubbele redundante wan / vpn-router voor netwerkverkeerbeheer. Netwerkverkeer wordt gerouteerd in overeenstemming met door de gebruiker gedefinieerde regels. Met Tesla box kunt u complexe openbare en privé-netwerken maken, met of zonder gegevenscodering voor overgedragen gegevens. In zijn basisgebruik is Tesla box Router ontworpen om maximaal 3 afzonderlijke netwerkverbindingen met mogelijke uitbreidingen.

Hardware configuratie


Processor: dual-core T40E 1 GHz
Moederbord: apu1c
Geheugen: 2 GB DDR3-1066 DRAM
LAN: 3×1 Gbit LAN
Software specificatie
Tesla box-routers gebruiken het Linux-besturingssysteem, kernelversie 3.8

Webapplicatie geschreven in het Engels

teslaBox


Afbeelding: Webinterface voor beheer van Tesla-boxrouter

Vanuit de grafische interface heeft u de mogelijkheid om de volgende opties te configureren:

Router status (uptime, cpu laden)
Netwerk LAN-configuratie (IP-adres, netwerk, gateway)
Configuratie van opstartservices
Firewall configuratie
Virtuele servers / poort doorsturen configuratie
Aanvullende firewall-configuratie
DHCP-configuratie
OpenVPN-configuratie
IPsec-configuratie
Op de Tesla box kunt u elke combinatie van bekabelde en draadloze lijnen aansluiten. Het is mogelijk om functionaliteiten van Wireless Router, Access Point, HotSpot etc. toe te voegen aan de Tesla box Router via miniPCI draadloze kaart.

Hoe Tesla Box te verbinden
De ene kant maakt verbinding met het lokale LAN en de andere met twee afzonderlijke internetverbindingen.

In het geval van een storing in internetverbindingen wordt al uw internet- en VPN-verkeer Tesla box Router automatisch omgeleid naar de tweede internetlink. VPN-clients aan de andere kant kunnen een Tesla-boxrouter of Windows- en Linux-computers zijn.

Voordelen van Tesla Box
Met de beslissing om Tesla Box te kopen, kunt u uw netwerkverkeer definiëren op basis van behoeften en voorwaarden die zijn vastgelegd in uw bedrijf en haar dochterondernemingen.

Met behulp van de gebruikershandleiding die op de CD van de Tesla-doos staat, kunt u alle benodigde instellingen gemakkelijk zelf uitvoeren.

De prijs van een Tesla-box is aanzienlijk lager dan elk ander product dat u op de markt kunt vinden en heeft geen speciaal opgeleide systeembeheerder nodig. Tesla box biedt betrouwbare VPN-verbindingen (VPN-verbindingen geven u veilige en gecodeerde communicatielijnen).

Website leasen vanaf €45 per maand
Bestel nu online