TELEFONIE

Slide Teslatronic Teslatronic Teslatronic Teslatronic Kleinzakelijk Telefonie Bestel nu en ontvang
Gigaset SL450A BLACK EDITION
GRATIS t.w.v. € 99,- Bestel nu Telefonie is al voor u geïnstalleerd voor gebruik € 15,- Zonder belminuten
€ 32,50- onbeperkt bellen

Bellen via het internet

Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig, geen Onderhoud en ook geen contracten. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Flexibeler dan een elastiekje

Telefonie via Teslatronic schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Verder bepaal je zelf waar je werkt, wanneer je bereikbaar wilt zijn en hoe eenvoudig of uitgebreid je jouw telefonie instelt.

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Vriendelijk voor je portemonnee

Bellen via Teslatronic is zeer voordelig. Je betaalt natuurlijk alleen voor wat je nodig hebt. Een telecomoplossing met telefoonnummer en gebruikersaccount heb je al voor € 9,99- per maand, en met een lease toestel voor € 12,50 per maand.

Hosted VoIP onbeperkt

Onbeperkt bellen naar vast en mobile.

Voor een vast bedrag in de maand kunt u bellen en gebeld worden. Zo weet u waar u aan toe bent, wel tzo makkelijk. Zowel voor vaste als mobiele telefonie.

Voor een vast bedrag per maand worden alle belkosten naar vaste en mobiele bestemmingen in Nedetrland afgekocht. De kosten van Hosted VoIP onbeperkt komen bovenop de prijs van het Hosted VoIP abonnement en worden separaat op de factuur vermeld.

Zakelijk Vast Mobiel

Het hoogtepunt van vast mobiel integratie.

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. Oplossingen variëren van doorschakelingen tot volledige integratie. Onze dienst Zakelijk Vast Mobiel behoort tot de laatste categorie. Zakelijk Vast Mobiel overschrijdt absolute grenzen op het gebied van vast mobiel integratie door hosted VoIP en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Een belangrijk voordeel van Zakelijk Vast Mobiel abonnement is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Met Zakelijk Vast Mobiel maakt u gebruik van onze telefooncentrale met state-of-the art faciliteiten. Teslatronic biedt Zakelijk Vast Mobiel aan over het betrouwbare radionetwerk van KPN.

Vraag snel en vrijblijvend offerte aan.

Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig, geen Onderhoud en ook geen contracten. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

  Why telephony at Teslatronic
  • Geen Contracten
  • Vastbedrag per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Optie voor leasen van toestellen
  • Bedrijfs telefonie op uw Smartphone
  • Professionale overganstoon
  • Gratis support
  Website leasen vanaf €45 per maand
  Bestel nu online