Lees hier waarom Horeca website een must-have is.

Genereer een extra inkomsten

Terwijl de voedingsindustrie elk jaar groeit, groeit met name de online bezorging van eten niet alleen, maar explodeert ze!! 

Uw Bedrijf online

De online bezorg en afhaalsector voor eten zal met minstens 20% groeien. Dit alleen al is een redelijk goede reden waarom uw restaurant bezorging van eten zou moeten omarmen, Maar er zijn nog meer redenen.

Print bestelling direct

Star Cloud printer voor direct automatische ontvangstbewijzen afdrukken telkens wanneer een klant een bestelling plaatst op uw op website.

Bereik meer klanten

Online bezorging maakt het mogelijk om klanten te bereiken die niet in de buurt wonen of geen tijd hebben om langs te komen. Door hen de mogelijkheid te bieden om uw maaltijden online te bestellen, vergroot u uw pool van potentiële klanten.

Horeca website kunt u makkelijk Leasen voor een vaste bedrag zonder commissie kosten

Maximaliseer uw ROI

Door online bezorging van eten toe te voegen aan uw restaurantservices, ontstaat er een volledig nieuwe verkooplijn. Naast uw traditionele restaurantverkopen, verkoopt u nu ook eten online, waardoor u inkomsten genereert die de totale inkomsten van uw bedrijf verhogen. Daarnaast heeft u geen investeringen nodig alleen een lease bedrag per maand

horeca website teslatronic

Nog meer reden waarom u Horeca website nodig heeft.

Online aanwezigheid

Iemand die een foto van eten maakt Het spreekt voor zich maar we zullen je hoe dan ook vertellen dat het krijgen van je bedrijf op bezorgplatforms je online zichtbaarheid vergroot. Op deze platforms kunnen klanten, naast uw eigen website of fysiek restaurant, vertrouwd raken met uw merk. Beschikbaar zijn op meerdere kanalen is een zeer belangrijke stap in het groeipad van uw restaurant. U kunt meer klanten bereiken dankzij uw online zichtbaarheid. De combinatie van zowel offline als online zichtbaarheid zorgt voor meer algemene merkbekendheid: mensen die uw merk al kennen, zullen uw eten waarschijnlijk online bestellen, omdat ze u op deze platforms herkennen. Het werkt ook andersom, omdat uw aanwezigheid op online bezorgkanalen mensen kan overtuigen om uw restaurant ter plaatse te bezoeken.

Bereik meer klanten

Online bezorging maakt het mogelijk om klanten te bereiken die niet in de buurt wonen of geen tijd hebben om langs te komen. Door hen de mogelijkheid te bieden om uw maaltijden online te bestellen, vergroot u uw pool van potentiële klanten. Bovendien kunnen klanten die nog niet eerder van uw restaurant hadden gehoord, nu ineens maaltijden bestellen via internet. Zo kunt u van de ene op de andere dag nieuwe klanten krijgen!

verbreed nieuw territorium uit

Uw (bezorg) activiteiten uitbreiden is eenvoudig wanneer u online bezorgdiensten voor eten aanbiedt. U beheert eenvoudig uw online menu’s, test nieuwe maaltijden en voegt nieuwe gerechten toe. Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken! Voedselmenu’s Uw restaurant kan zelfs een geheel nieuw online merk opzetten. Stel dat u een tacorestaurant heeft, maar u wilt ook proberen pizza te verkopen. Misschien wilt u dan een volledig nieuwe merknaam voor uw pizza opzetten, een die apart naast uw hoofdmerk zal worden gebruikt. Dit is een geweldige manier om een ​​ander publiek te bereiken. Door deze strategie toe te passen, kunt u nieuwe gebieden verkennen en kijken of uw klanten ook graag andere soorten maaltijden willen uitproberen.

Denk vooruit en zorg ervoor dat u aantrekkelijke foto’s van de zithoek, de keuken, de sfeer, … van uw restaurant op uw website en social media-profielen plaatst. Door gepersonaliseerde notities en kortingsbonnen aan uw leveringen toe te voegen, kunt u online klanten overhalen om uw fysieke restaurant te bezoeken.

eten bezorgen website

Automatiseer compliance

Online bestellen automatiseert de orderstroom in uw restaurant. Uw personeel heeft meer tijd om het restaurant te beheren, aangezien ze geen tijd verspillen met het opnemen van de telefoon of het controleren van de website op online bestellingen. Bezorg- en afhaalservices vereenvoudigen de bestel- en administratieprocessen van uw restaurant en stroomlijnen het handmatige werk van het personeel – vooral handig op drukke avonden.

Het omarmen van online voedselbezorging als onderdeel van uw restaurantactiviteiten heeft vele voordelen, waaronder een verhoogde zichtbaarheid en naamsbekendheid, de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe menu’s, het uitbreiden van activiteiten…. Dit zal uiteindelijk leiden tot omzetgroei en uw bedrijf succesvoller maken!

Krijg een Star Cloud printer Bonnenprinter cadeau t.w.v € 600,00- 

Bij een Lease overeenkomst van 24 maanden krijgt u inderdaad star cloud printer cadeau. Wij willen niet u opzadelen met extra kosten zoals en laptop computer andere apparaten aan te schaven, vanwege uw website. Het is ook niet de bedoeling dat u moet leren om met het systeem om te gaan. 

Daarom vinden wij belangrijk dat het voor u simpel is en blijft. Als een klant een bestelling plaats krijgt u direct een bon met alle gegevens van de klant en de bestelling.

De printer wordt voor u voor geprogrammeerd zodat het alleen u nog 2 stekkertjes nog moet aansluiten.   

star cloud printer teslatronic horeca
google ads teslatronic

Bij de tweede jaar krijgt u € 500,00- per jaar aan Google advertentie cadeau. 

Wij vinden ook belangrijk dat in uw omgeving, weten dat u een website heeft. Wij verzorgen ook reclame voor uw bedrijf. 

Extra klanten via Google advertentie kan ook geen kwaad. Toch?

Wij doen dit omdat het ook voor ons belangrijk is dat uw website goed wordt bezocht en meer omzet voor u wordt gemaakt.

Internetkassa voor betalingen in uw webshop

Uiteraard voor een Horeca website heb je en betaalmodule nodig. Die wordt standaard met met uw website meegeleverd. Betalingen worden dan ook direct naar uw rekening gestort. 

Klanten die bestellen en betaald hebben, staat duidelijk en makkelijk  beschreven in uw bon die u automatisch ontvangt. Makkelijker kunnen wij niet maken.

Horeca website betaal systeem
Horeca website leasen 0% commissie

Wij vragen geen commissie kosten.

Grote bedrijven vragen om commissie kosten van 13% tot wel 34% bestelling gaan dan ook volgens de regels van hun.

Dat vinden wij dat niet kunnen. Horeca website leasen is ook echt uw website die wij beheren. klanten die een account hebben op uw website zijn dan ook echt uw klanten. U betaal een bedrag per maand en alle onderhoud beveiliging is ook voor ons. Zodat u alleen hoeft te focussen op uw klanten.

Nieuws

van onze blog

Website kopen of toch leasen?

Een Website is niet zo eenvoudig, niet iedereen heeft totaal ervaring en wil daarom snel een kopen. Maar wat als je op dit moment voor € 1000 of meer moet betalen en nog een onderhoudscontract aan vast zit met een hosting die je dan ook per maand moet betalen. Gelukkig is er een alternatief, zeg…

Voordelen om website leasen en waar u moet starten.

Wat is Website leasen? en waarom niet kopen? allereerste is een grootste uitdagingen voor kleine, middelgrote ondernemers om het ontwikkelen van een nieuwe website, en dat het ook betaalbaarheid is. Website leasen is een bedrag per maand gespreid over een periode. Heel veer bedrijven hebben het budget niet om een eigen websiteontwikkelaar te hebben, om…

Waarom eten bezorgen een must-have is voor uw restaurant?

Terwijl de voedingsindustrie elk jaar groeit, groeit met name de online bezorging van eten niet alleen, maar explodeert ze. De online bezorg en afhaalsector voor eten zal met minstens 20% groeien. Dit alleen al is een redelijk goede reden waarom uw restaurant bezorging van eten zou moeten omarmen, Maar er zijn nog meer redenen. Laten…

  Kom in contact

  Lokatie op afspraak

  Papierberk 19

  4881XT Zundert

  communicatie

  Telefoon : + 31 (0)76 205 5092

  Our Hours

  MA -VR 09:00 – 17:00

  ZA -ZO 10:00 – 14:00

  Follow Us