Surveren met Teslatronic

Terwijl de voedingsindustrie elk jaar groeit, groeit met name de online bezorging van eten niet alleen, maar explodeert ze. De online bezorg en afhaalsector voor eten zal met minstens 20% groeien. Dit alleen al is een redelijk goede reden waarom uw restaurant bezorging van eten zou moeten omarmen, Maar er zijn nog meer redenen. Laten we ze verkennen!

1. Maximaliseer uw ROI

Door online bezorging van eten toe te voegen aan uw restaurantservices, ontstaat er een volledig nieuwe verkooplijn. Naast uw traditionele restaurantverkopen, verkoopt u nu ook eten online, waardoor u inkomsten genereert die de totale inkomsten van uw bedrijf verhogen.

Wanneer u online bezorging aanbiedt, investeert u ook in een goede klantrelatie. U kunt uw klanten eten aanbieden, zelfs als ze het restaurant niet kunnen bezoeken. Daarom worden uw investeringen in het opbouwen van een sterke klantrelatie versterkt met online levering.

2. Online aanwezigheid

Iemand die een foto van eten maakt Het spreekt voor zich maar we zullen je hoe dan ook vertellen dat het krijgen van je bedrijf op bezorgplatforms je online zichtbaarheid vergroot. Op deze platforms kunnen klanten, naast uw eigen website of fysiek restaurant, vertrouwd raken met uw merk.

Beschikbaar zijn op meerdere kanalen is een zeer belangrijke stap in het groeipad van uw restaurant. U kunt meer klanten bereiken dankzij uw online zichtbaarheid. De combinatie van zowel offline als online zichtbaarheid zorgt voor meer algemene merkbekendheid: mensen die uw merk al kennen, zullen uw eten waarschijnlijk online bestellen, omdat ze u op deze platforms herkennen. Het werkt ook andersom, omdat uw aanwezigheid op online bezorgkanalen mensen kan overtuigen om uw restaurant ter plaatse te bezoeken.

Denk vooruit en zorg ervoor dat u aantrekkelijke foto’s van de zithoek, de keuken, de sfeer, … van uw restaurant op uw website en social media-profielen plaatst. Door gepersonaliseerde notities en kortingsbonnen aan uw leveringen toe te voegen, kunt u online klanten overhalen om uw fysieke restaurant te bezoeken.

3. Bereik meer klanten

Restaurantklanten
Online bezorging maakt het mogelijk om klanten te bereiken die niet in de buurt wonen of geen tijd hebben om langs te komen. Door hen de mogelijkheid te bieden om uw maaltijden online te bestellen, vergroot u uw pool van potentiële klanten.

Bovendien kunnen klanten die nog niet eerder van uw restaurant hadden gehoord, nu ineens maaltijden bestellen via internet. Zo kunt u van de ene op de andere dag nieuwe klanten krijgen!

4. Breid nieuw territorium uit

Uw (bezorg) activiteiten uitbreiden is eenvoudig wanneer u online bezorgdiensten voor eten aanbiedt. U beheert eenvoudig uw online menu’s, test nieuwe maaltijden en voegt nieuwe gerechten toe. Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken!

Voedselmenu’s
Uw restaurant kan zelfs een geheel nieuw online merk opzetten. Stel dat u een tacorestaurant heeft, maar u wilt ook proberen pizza te verkopen. Misschien wilt u dan een volledig nieuwe merknaam voor uw pizza opzetten, een die apart naast uw hoofdmerk zal worden gebruikt. Dit is een geweldige manier om een ​​ander publiek te bereiken.

Door deze strategie toe te passen, kunt u nieuwe gebieden verkennen en kijken of uw klanten ook graag andere soorten maaltijden willen uitproberen.

5. Automatiseer compliance

Online bestellen automatiseert de orderstroom in uw restaurant. Uw personeel heeft meer tijd om het restaurant te beheren, aangezien ze geen tijd verspillen met het opnemen van de telefoon of het controleren van de website op online bestellingen. Bezorg- en afhaalservices vereenvoudigen de bestel- en administratieprocessen van uw restaurant en stroomlijnen het handmatige werk van het personeel – vooral handig op drukke avonden.

Het omarmen van online voedselbezorging als onderdeel van uw restaurantactiviteiten heeft vele voordelen, waaronder een verhoogde zichtbaarheid en naamsbekendheid, de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe menu’s, het uitbreiden van activiteiten…. Dit zal uiteindelijk leiden tot omzetgroei en uw bedrijf succesvoller maken!