website kopen of roch leasen

Een Website is niet zo eenvoudig, niet iedereen heeft totaal ervaring en wil daarom snel een kopen. Maar wat als je op dit moment voor € 1000 of meer moet betalen en nog een onderhoudscontract aan vast zit met een hosting die je dan ook per maand moet betalen. Gelukkig is er een alternatief, zeg maar: website lease. Lease maakt het mogelijk om minder te betalen en makkelijk via automatische incasso. Het voordeel van lease is dat je geen spaarpot hoeft te hebben omdat je geld pas achteraf betaalt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Waarom is het beter om een website te leasen?

Veel mensen denken dat het beter is om een website te kopen in plaats van te leasen. Ze denken dat als je een koopt, dat je er geen maandelijkse kosten meer aan hebt. Dit is niet waar. Als je ervoor kiest om een te kopen, zijn er nog steeds maandelijkse kosten voor het hosten van de website en voor het onderhoud ervan. Daarnaast moet je ook betalen voor eventuele updates die nodig zijn. Wanneer je ervoor kiest om een te leasen, betaal je slechts één maandelijkse bedrag en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele updates of onderhoudskosten. Kortom, als u op zoek bent naar een manier om geld te besparen, dan is het beter om een website te leasen

Ten tweede, omdat je niet hoeft te investeren in de aankoop van de website, hoeft ook niet te zorgen over eventuele onderhoud en andere kosten.

Voordelen van site lease

Als je een website wilt maken, is site lease een betere optie dan kopen. Er zijn veel voordelen aan het leasen. Ten eerste hoef je niet te investeren in de aankoop er van. Als je een lease, betaal je maandelijks of jaarlijks een bedrag voor het gebruik ervan. Dit is veel goedkoper dan de aankoop. Ten tweede hoef je niet te investeren in de ontwikkeling van je website. Als je lease, krijg je toegang tot een team van professionals die uw wensen ontwikkelen en daarna onderhouden voor de veiligheid. Dit bespaart jou veel tijd en geld. Ten derde hoef je niet te investeren in de hosting en beveiliging.

Hoe werkt website lease in de praktijk?

Wanneer je een website wilt lease, huur je de hosting erbij met e-mail voor een bepaalde periode. Tijdens die periode heb je toegang tot de website en kun je deze gebruiken zoals jij wilt. Je bent niet vastgebonden na 1 of 2 jaar kun je maandelijks stopzetten wanneer je wilt. Ook hoef je geen eigen server te hebben of te huren. lease is dus in veel gevallen voordeliger dan een website kopen.

Wat is Office 365?

Office 365 is een cloudgebaseerd pakket van productivity-applicaties van Microsoft. Het pakket bevat onder andere Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en OneDrive. Office 365 wordt geleverd als abonnement en biedt verschillende voordelen ten opzichte van de klassieke Office-pakketten die je koopt in de winkel. Zo heb je altijd de meest recente versie van de applicaties en hoef je geen extra kosten te betalen voor upgrades. Ook heb je met Office 365 toegang tot online opslagruimte met OneDrive en kun je documenten delen met anderen via e-mail of een link.

Bestel hier een simpel uw website