Website leasen Teslatronic

Wat is Website leasen? en waarom niet kopen? allereerste is een grootste uitdagingen voor kleine, middelgrote ondernemers om het ontwikkelen van een nieuwe website, en dat het ook betaalbaarheid is. Website leasen is een bedrag per maand gespreid over een periode. Heel veer bedrijven hebben het budget niet om een eigen websiteontwikkelaar te hebben, om hun website te bouwen of opnieuw te ontwerpen. De meeste bedrijven, wanneer ze worden geconfronteerd met de kosten die gepaard gaan met de ontwikkeling, of herontwikkeling van websites stel het gewoon uit! Waardoor website leasen helemaal geen gek idee is.

Het komt dus vaak voor dat het bedrijf gewoon oude, verouderde website blijft behouden. Dit kan erg veel klanten kosten voor ondernemers, vooral als er geen duidelijke oplossing is om uit dit dilemma te komen!

Dus als u een nieuwe website wilt maken of uw bestaande opnieuw wilt ontwerpen, heeft u een financieel haalbare manier nodig om een ​​nieuwe website te krijgen. Met website leasen heeft u geen grote budgetten nodig.

‘Dus hoeveel gaat het kosten?’

Het antwoord is natuurlijk: Wat u verwacht!

Wat verwacht u van uw website? Welke producten of diensten verkoop u? Wilt u meer bezoekers Het genereert? Wat voor CRM-systeem (Customer Relationship Management) werkt u mee? is het ook verbonden met uw website om verkoopvragen vast te leggen en om uw potentiële klanten te helpen? Het hangt ervan af hoeveel producten of diensten u op de markt moet brengen, (als u een catalogus heeft met honderden producten en diensten, moet uw website aanzienlijk groter zijn, en daarom duurder om te ontwikkelen). Het hangt ervan af, of u een blog als een belangrijk onderdeel van de promotie van uw website beschouwt. Er zijn meerdere factoren die meespelen.

Vanuit een ondernemers-perspectief betekenen de hoge kosten die gepaard gaan aan het bouwen van een traditionele website, is vaak  cruciale aspecten. De website moeten worden heroverwogen of weggelaten om ‘binnen het budget’ te blijven. Wat leidt tot een ineffectieve website, en in sommige gevallen helemaal geen nieuwe website. .

Wat doen traditionele websites bouwers?

Bij website bedrijven die op een traditionele websites bouwen, moet je meestal 50% of meer vooraf betalen, en u zou tussen de zes maanden en twee jaar kunnen wachten. In extreme gevallen zelfs langer voordat je website live gaat. Laat staan dat er nieuwe wet regels komen.

Aankoopbeslissingen worden steeds vaker online gedaan, de meeste denken we beginnen met een Google-zoekopdracht, een volledig functionerende, lead genererende website absoluut essentieel. Een website kan duur zijn, ja, maar uw onderneming zal niet slagen zonder een website en u kunt het zich niet veroorloven er maanden of zelfs jaren op te wachten.

Er is toch een slimmere meer kosteneffectieve oplossing waarmee u een website kunt krijgen. Waarmee u meer bezoekers kunt genereren. Er moet een aanpak zijn. Waarmee u de kosten van het bouwen van de website kunt spreiden, en niet zes tot twaalf maanden hoeft te wachten voordat uw website wordt gelanceerd!

lease uw website. Koop het niet!

In plaats van uw website te kopen door een traditioneel ontwerpproces te gebruiken, en dat uw bestaande website in de huidige staat bevriest. Terwijl alle nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, kunt u overwegen om uw website te leasen en door groei gedreven ontwerp te gebruiken.

Spreid de kosten van uw nieuwe website over twaalf maanden. Op dezelfde manier waarop mensen een auto leasen. Zo kan hetzelfde worden gedaan voor uw website.

Het leasen van uw website klinkt misschien vreemd. Maar het is in feite de volgende logische stap in slim website-ontwerp. Bij Teslatronic sluit een overeenkomst vanaf 12 maanden. In het overeenkomst worden u wensen beschreven. Website wordt altijd geüpdatet, en aanpassingen worden altijd doorgevoerd.

Hoe werkt het leasen van websites?

Wanneer u bijvoorbeeld een auto least betaald u een maandelijks bedrag over een vaste periode. Voor de koper is het leasen van een auto veel beter beheersbaar dan te kopen. Het stelt de koper ook in staat de auto in te leveren en een nieuw model te kiezen. Wanneer de lease afloopt, de kosten die voortvloeien uit onderhoud, reparatie en service worden allemaal betaald door de autoleverancier. De koper krijgt de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Dit proces is precies hetzelfde voor uw website.

Bij website leasing betaald u ook een maandelijks bedrag over een vaste periode. Overeenkomst bij Teslatronic wordt met u afgestemd. Wij verzorgen, uw website draait en het analyseren tot testen tot optimaliseren gaat vloeiend door met ontwikkelen. Terwijl u bezig bent met uw dagelijkse werkzaamheden. Dit alles wordt geleverd als onderdeel van het pakket.