Website leasen voor iedereen

Ben jij een startende ondernemer?

Website leasen voor een startende ondernemer die binnen 1 jaar aanmelden krijgt 1 jaar gratis website of een webshop

inclusief office 365 e-mail

Gratis webpagina

One page website

teslatronic onepage pagina

Het is voor uw publiek gemakkelijker om op één pagina of in een Engelse term One page te navigeren vooral op mobiel is het handig. Waardoor het een effectievere manier is om uw merk te promoten en conversies te stimuleren.

Vooral wanneer een enkele call-to-action (CTA) wordt gegeven. Klanten kunnen direct bellen uw organisatie bellen zonder uw zakelijke nummer te onthouden of te kopiëren.

website of webshop

webshop

meerdere pagina’s op hetzelfde domein,  iedere pagina heeft eigen beheer. Als je dan nog ervoor kiest om je eigen webshop bij is dit ideaal samen te managen. Onze website is ideaal voor al die situaties, want hier kan je algemene software gebruiken, zoals plugins of nog nieuwe software zoals je eigen webshop. kortom overcompleet

 

 

HORECA website

Teslatronic horeca website

Horeca-webshops in uw regio voor live webshop waar je direct met een bon wordt uitbetaald automatisch op uw rekening wordt gestort en daarnaast wordt er geïnvesteerd in online reclame.

Perfect optie als u:

 • bezorgen regio instellen.
 • Eigen klanten bestand opbouwen die ook echt van u zijn.
 • Geen commissie bij verkoop.
 • Direct een bon wilt hebben waar alles op staat.
 • Uw Horeca zaak online promoten.

Stappen plan1. Kies een pakket:

Wij hebben 3 verschillende pakketten, One page, website & webshop en Website Horeca.

 

 

2. Stuur ons wat informatie over uw bedrijf:

Wij zullen u vragen sturen over uw bedrijf en wat u precies zoekt in een website.

 

 

3. Wij maken uw website:

Ons team van professionals zal uw website maken volgens de specificaties die u ons heeft gegeven.

Waarom een website lease?

Wanneer je een website gaat lease, dan krijg je toegang tot alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle website. Het lease-bedrag is inclusief alle updates, onderhoud en support. Bovendien kun je gebruik maken van gratis domeinnaamregistratie en webhosting. Als je eenmaal een leasecontract hebt getekend, hoef je je geen zorgen meer te maken over de kosten van je website.

Hoeveel zijn de opstart kosten?

Kosten van website lease is alles in een maandbedrag er zijn geen extra kosten. Dus uw Organisaties die een website willen laten maken, hoeven alleen investeren in een maandbedrag. hierdoor kies u om een website te lease. Leasing geeft organisaties de mogelijkheid om een website te gebruiken zonder de aanschafkosten te hoeven betalen.

Onderhoud van uw website

Als u een website koopt, bent u verantwoordelijk voor het onderhoud. Dit betekent dat u regelmatig moet controleren of de website nog up-to-date is en of alle links nog werken en de wetgeving ook naleeft. Ook moet u de website back-uppen, zodat u geen dataverlies heeft in geval van een crash. Bij het leasen van een website zit dit allemaal al inbegrepen. alles is al in een pakket zonder kopzorgen.

Bereikbaarheid op Google

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en het kan ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Hierdoor kunnen potentiële klanten uw site makkelijker vinden en is de kans groter dat zij uw product of dienst aanschaffen. SEO kan op verschillende manieren toegepast worden, maar een belangrijk aspect is het gebruik van zoekwoorden. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw website voor de juiste mensen vindbaar is. Bij het leasen van uw website bij ons wordt dit automatisch meegenomen. Wij stellen uw website compleet in.

analyseren van website bezoek

Als u een website heeft, is het belangrijk om te weten hoeveel bezoekers op uw website zitten. Dit helpt u niet alleen om uw website te verbeteren, maar geeft ook inzicht in welke er interesse is in uw producten of diensten. Google Analytics die dit soort gegevens bijhoudt. U kunt Google Analytics op uw website bekijken door in te loggen op uw admin account

Veiligheid van uw website

Als u een website bij ons leaset, zitten alle nodige beveiligingsmaatregelen inbegrepen. We hebben een team van experts die 24/7 klaarstaan om ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft. We gebruiken de nieuwste en beste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website optimaal beschermd is tegen aanvallen.

Nog niet overtuigd?

Als je nog niet overtuigd bent of je een website wilt leasen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij het maken van een keuze die bij jou past. We kennen de markt goed en weten wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kunnen we ook vragen beantwoorden over hoe alles werkt en wat de verschillende opties zijn.

   Luxx bar café

   Een van onze klanten hebben een Shisha lounge bar in Roosendaal. Luxx bar café ze staan in de top 2 van Google zoek term. 

   Gelooft niet proef op de som zoek in Google “shisha roosendaal”

    

   Horeca Bestel website

   We hebben speciaal een website ontworpen voor de horeca die aan bezorgen en/of afhalen doen. 

   In combinatie met een printer worden bonnen automatisch uitgeprint. Daar staat alle informatie op die u nodig heeft met uw eigen bedrijfsgegeven en logo 

   Wat staat er meer op:

   • Klant gegevens.
   • Bestellingen.
   • Bericht van de klant.
   • Betaling is voldaan.
   • Tijdstip. 
   • Speciaal gevraagde optie.

   Daarnaast heeft u ook een admin paneel waar u bestellen kan bewerken, afwerken, betaling controleren of annuleren  en uw klant mailen. 

   Hiervoor Moet u € 0,00 investering.

   U krijgt een printer die plug en play is. een kwestie van aansluiten met bijgeleverde adapter. Website wordt in uw style gemaakt met alle benodigde informatie en contenten.

   En kers op de taart na de 2de jaar krijgt u iedere jaar van ons € 500,00 – Google Adwords cadeau om uw bedrijf te promoten en meer verkoop te genereren. Hiervoor hoeft u  niets te doen.