WEBSITE LEASEN

Complete website voor je bedrijf

De lusten van een nieuwe website, een fris webdesign, meer leads, meer verkopen, een uitstekende bereikbaarheid en goede vindbaarheid in Google. De lasten? Dat is verledentijd

 • onderhoud
 • serverbeheer
 • updates
 • beveiliging
 • voor onze rekening

Website beheren is voor u kinderspel

Waarom een website leasen?

Het leasen van producten is bij ondernemers wel bekend. Hiermee kan voorkomen worden dat de ondernemer een flinke investering in één keer moet doen. Dit is vooral voor beginnende ondernemers een goede optie. Het begrip van een website leasen is minder bekend. Maar ook hiermee profiteert u van alle voordelen die aan leasing verbonden zijn.

Daarnaast wordt u alle zorgen uit handen genomen. De meeste ondernemers hebben nu eenmaal niet alle technische kennis in huis dat komt kijken bij het opzetten en beheren van een goede internetpagina. Wij leveren u namelijk een betaalbare maatwerk website dat er professioneel uitziet en voldoet aan alle eisen om nieuwe bezoekers te trekken. U kunt veel gemakkelijker interactie met uw klanten hebben zonder dat u hier specifieke technische kennis voor nodig heeft. U bepaald uiteraard het design, maar de uitvoering ligt bij ons.

Waarom een website leasen?

Een groot voordeel van een website leasen is dat u nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Als u zelf uw eigen internetpagina opzet en beheert, kunt u te maken krijgen met allerlei soorten kosten waar u eigenlijk geen rekening mee gehouden had. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Daarmee weet u dus exact wat de maandelijkse kosten voor uw internetsite zijn.

Website Leasen

Sinds het internet zijn intrede heeft gedaan, is dit fenomeen steeds belangrijker geworden voor het zakenleven. Voor een onderneming is een goede website onmisbaar geworden en momenteel één van de belangrijkste marketinginstrumenten. Als een klant producten of diensten zoekt, is het internet de eerste plek waar gezocht wordt. Zonder een goede en vindbare site kunt u dus waardevolle klanten mislopen.

Maar daarbij kunt u als ondernemer tegen een paar zaken aanlopen. Vooral als u een beginnende ondernemer bent, dan is een website opzetten best een behoorlijke investering. Of misschien niet? Door onze product website leasen heeft u helemaal geen kennis of vaardigheden nodig om uw eigen internetpagina te onderhouden? En nog vaker zal het voorkomen dat ondernemers geen flauw idee hebben hoe te starten met een internetpagina. Als één of meerdere van deze bezwaren ook voor u van toepassing is, waarom gaat u uw eigen internetpagina dan niet leasen?

 • Omdat je net een bedrijf bent gestart?
 • Of omdat je van je hobby je werk wilt maken?
 • Of omdat je een geweldig nieuw idee hebt?
 • Responsive webdesign.
 • Goed vindbaar in Google.
 • Full service hosting.
 • All-in Hosting en onderhoud.
 • Maat werk website.
 • Zelf ben je niet technisch.
 • Geen tijd, of wil u geen zorgen.
 • Website monitoring.
 • Service en support.
 • Zoekmachine optimalisatie.

Een webshop leasen

U wilt u producten online via een webshop verkopen? Of u dit nu als professionele ondernemer doet of hobbymatig, een webshop is weer een heel vak apart. Daarnaast zult u uw klanten alle service en gebruiksgemak willen verlenen, doordat zij hun bestelling gemakkelijk online kunnen afrekenen met diverse betaalopties. Dit houdt wel in dat betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en de diverse creditcards in uw webshop geïntegreerd moeten worden.

Er zijn nog tal van andere diensten die in een professionele webshop geïntegreerd moeten worden. U wilt uw klanten de mogelijkheid bieden om direct het juiste bedrag aan portokosten te laten zien? Of eventueel de mogelijkheid om direct via de webshop de bestelling te volgen? Dan is een koppeling nodig met een postbedrijf of koeriersservice.

Omzet en verkoop

En uiteraard wilt u ook een overzicht hebben van uw omzet over de verkopen via de webshop en een efficiënt voorraadbeheer. Met de integratie van diverse tools krijgt u met een druk op de knop de benodigde gegevens en kunt u een verkoop correct en volledig geautomatiseerd afwikkelen.

Al deze zaken vergen wel technische kennis en aan diverse instanties zult u kosten voor koppelingen en integratie met uw webshop moeten betalen. Met een webshop leasen heeft u geen kennis van deze zaken nodig. Wij maken voor u een betaalbare maatwerk website en webshop, updaten uw webshop en leveren u alle support die u nodig heeft om uw producten professioneel online te presenteren.

Hoe maken wij een website ontwerp?

We starten met het teken van een website en vandaar maken wij een template voor uw website.

Bekijk hieronder een time-laps video

Webshop leasen

We ontwikkelen professionele webshops. Waarin jij al je producten effectief kunt aanprijzen. Integratie met iDeal, paypal, credit card en andere betaal middelen. Koppelingen met PostNL of een andere post order bedrijf. Up-to-date informatie over uw voorraad en verkoop.

Wat kost webshop leasen?

Website buy

We ontwikkelen maatwerk websites. Waarmee je binnen een week online kunt zijn. Dankzij een fris webdesign en eindeloze mogelijkheden. U kunt rekenen op een professionele website zonder zorgen en altijd up-to-date!

Wat kost website buy?

Maatwerk leveren.

Wij leveren alleen maat werk website. Wij vinden belangrijk om het unieke van het bedrijf naar voren te halen, en daarom willen uw klanten meer interactie hebben met uw bedrijf. Daarbij bent u vrij van frustraties.

Veiligheid en regels.

Laatste jaren zie we veel beweging op het internet, en het wordt steeds belangrijker voor een ondernemer. Online onderneming groeien als paddenstoelen uit de grond. Helaas ook illegale bedrijven de overheid instanties en de grote tech bedrijven zijn in strijd met de digitale dieven. Daarbij worden nieuwe eisen gesteld, die u als ondernemer moet voldoen. Omdat wij hier mee dag en nacht mee bezig zijn, volgen bij dit op de voet na. Alle maatregels die nog zijn passen wij automatisch naar u toe. Bij het leasen van een website heeft u geen zorgen meer.

kosten.

Door het leasen van een website wordt het altijd onderhouden en geüpdatet. Wij hebben een setup kosten om te starten en de rest is gewoon per maand. Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden heeft u een overeenkomst van 12 maanden, en daarna is het maandelijks opzegbaar. Iedere maand krijgt u een factuur met de diensten die wij zijn aangegaan. Dus met een vast bedrag per maand heeft u geen zorgen en overzichtelijk.

Wil je toch kopen?

Wil je website zelf kunnen beheren? Dat is bij ons ook mogelijk. Voor wie dit fijn vind om de touwtjes in eigen handen willen houden is dat ook mogelijk. Wij maken voor u een complete naar uw wens.

Wat kost website leasen?

Ben jij al klaar voor? Kies hier een van de drie opties en configureer uw website

Webshop leasen
Configureer Nu
Website buy
Configureer Nu

Gemak dient de mens én uw onderneming

Als ondernemer heeft u genoeg dingen aan uw hoofd. Alle technische zaken rondom het opzetten en onderhouden van een eigen internetsite kunt u daar niet bij gebruiken. Wanneer u uw internetsite of webshop bij ons gaat leasen, laat u de benodigde expertise over aan de juiste mensen. U kunt door ons uw webshop of website laten maken, zodat u zich met uw onderneming bezig kunt houden. Wij presenteren u een betaalbare maatwerk website, onderhouden deze en maken de kosten voor u inzichtelijk. Heeft u toch behoefte om uw site zelf te beheren of misschien te kopen? Ook dit is bij ons mogelijk. Schroomt u niet om contact met ons op te nemen en u uitgebreid voor te laten lichten over de mogelijkheden.

Heeft u ideeën voor uw onderneming. Wij luisteren graag naar u. Mail ons of bel ons 076 205 52 90.

  Hallo! Ik ben Ivanko van Dievoort directeur van Teslatronic, en ik neem je graag mee in de geweldige wereld van IT en automatisering. Wees echt welkom hier! Heeft u nieuwe plannen, producten, service of bent u toe aan professioneler imago online te creëren. Dan wil ik graag meer weten over uw onderneming. Bel of mail ons.

  Heeft u speciale applicatie nodig voor uw onderneming?

  Tegenwoordig hebben ondernemers heel veel dingen geautomatiseerd. Maar er mist nog klein dingetje. wat uw dacht niet zou kunnen “Een directe verbinding met de klant”. Wij maken voor u en uw klanten het connectie. Waar mee uw klanten meer service krijgen voor minder medewerkers.

  • Online eten bestellen.
  • verkoop aan leveranciers.
  • Online dienst verlening maken.
  • Complete processen volgen.
  • Puch notificatie.
  • App ontwikelen voor play store of app store.
  • ontwikkelen van eigen besturing- systemen.

  Over Lease je website

  Ieder z’n specialiteit. Wij verzorgen website en webshops in lease of koop. Om uw technische zaken uit handen te nemen. U kunt verder met ondernemen of waar je goed in bent.

  Wij zorgen dat u zo min mogelijk omkijken hebt naar de website of webshop. We verzorgen websites en webshops voor freelancers, ZZP-ers en MKB-ers en hobbyisten. Altijd op basis van uw specifieke wensen.

  Website leasen vanaf €45 per maand
  Bestel nu online